SHARE

Dragi župljani i štovatelji Svete Nediljice, po krštenju pozvani smo da propovijedamo Isusovu blagovijest ovom svijetu. Jer mi vjerujemo Evanđelju. Poziv svjedočenja vjere nije ljudski izbor, već je Božji dar.
Mi smo čuli Božji zov, Bog nas je izabrao, mi smo se odazvali da budemo navijestitelji evanđeoske vjere. Onoga dana kada smo kršteni, mi smo se rodili za nebo, u našoj duši niknula je klica Kraljevstva nebeskoga. Toga dana, dragi vjernici, dobri Bog nam je darovao dar Kraljevstva nebeskoga. Između ovoga dara Božjega i raznovrsnih zemaljskih dobara, mi kao kršćani, potaknuti darom Božjim, okupljamo se u crkvi Svete Nediljice da Isusu kažemo kako smo uvijek spremni izabrati neprocjenjivo blago Božje ljubavi koje se očituje u Kraljevstvu nebeskome.
Kada je u nama, preko vode krštenja, začeto Kraljevstvo nebesko, od nas se traži i očekuje da ova sveta klica izraste do svoje savršenosti. Temeljni preduvjet rasta Božjega dara u nama nalazi se u neprestanom obraćenju. Obraćenje znači da svoj pogled usmjerimo prema osobi Isusa Krista, koji je rekao: Obratite se, i vjerujte Evanđelju, ta približilo vam se Kraljevstvo nebesko.
Kao Isusovoj zajednici, koja već ovdje, i sada, svojim životom označava prisutnost Božjega kraljevstva na zemlji, blagoslovljenu kršćansku korizmu i sretan Uskrs, želi vaš župnik fra Nikola Ćurčija.

Zupa Crnica – Župni listić 1

Župa Crnica – Župni listić 2

Župa Crnica – Župni listić 3

Župa Crnica – Župni listić 4

Župa Crnica – Župni listić 8

Župa Crnica – Župni listić 9

Župa Crnica – Župni listić 10

Župa Crnica – Župni listić 11

Župa Crnica – Župni listić 12

Župa Crnica – Župni listić 13

Župa Crnica – Župni listić 14

Župa Crnica – Župni listić 15

Župa Crnica – Župni listić 16

Župa Crnica – Župni listić 17